Loading...
Home| Terugbetaling

Terugbetaling

Nadat uw retourzending is verwerkt met een volledige kwaliteitscontrole en een terugbetaling is goedgekeurd, ontvangt u binnen 10 werkdagen een tegoed dat wordt teruggestort op uw oorspronkelijke betaalmethode. Het kan tot 14 werkdagen duren voordat uw teruggave na goedkeuring op uw account is bijgeschreven. Normale bankverwerkingstijden zijn van toepassing en kunnen een volledige betalingscyclus in beslag nemen. Als er 14 werkdagen zijn verstreken sinds de melding van de terugbetaling is verzonden en je je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

· Houd er rekening mee dat als u een prepaid-creditcard gebruikt, de terugbetaling automatisch wordt uitgevoerd op de originele kaart;

·Als u een prepaidkaart heeft gebruikt om een aankoop te doen, bewaar de kaart dan totdat u uw aankoop ontvangt;

·Sommige kaarten zijn niet herlaadbaar, waardoor we bij een retour geen tegoed kunnen verstrekken;

·Verzendkosten worden niet terugbetaald;

· Seizoensgebonden toeslagen worden niet terugbetaald;

·Bestellingen die met een cadeaubon zijn betaald, worden terugbetaald met een nieuwe digitale cadeaubon, rechtstreeks gemaild naar het e-mailadres dat voor de bestelling is geregistreerd. Bij retourzendingen van bestellingen die gedeeltelijk met een cadeaubon zijn betaald, wordt het saldo van de cadeaubon volledig terugbetaald voordat de geregistreerde creditcard wordt terugbetaald.